Vrouwen kunnen meer dan ze denken

Geld verdienen op Internet

Dat is iets wat wereldwijd erg veel gedaan wordt, maar hoe ga je dat doen, met wie en waar moet je informatie vinden. Dat waren mijn eerste vragen ook, sales is een begrip, marketing ook, maar online marketing is een ware rage aan het worden. Maar wat is er ongelooflijk veel op internet en wat kan je valkuil zijn, wie zijn al die mensen en wat willen ze allemaal van mij! Ik wil wat van internet en niet anders, dus hoe doe ik dat, waar moet ik op letten. Kortom ik werd steeds onzekerder en durfde helemaal niets meer aan te klikken of ergens op in te gaan, stel je voor je zit ergens aan vast.

Ik kan rustig zeggen dat ik best weet hoe internet een beetje werkt, maar dat ik weet hoe internet voor mij kan werken, nee daar had ik geen kaas van gegeten. Dus dan ga je weer achter de computer zitten en zoekt en klikt aan en leest, kortom aldoende leer je wel meer en kom je meer te weten over die wereld die er wel degelijk bestaat.

Wat is er mooier voor vrouwen als je aan huis gebonden bent door kinderen en/of doordat je geen baan hebt, of niet meer hebt in deze moeilijke tijden, of dat je man net ontslagen is, of dat je een leeftijd hebt dat je niet meer in de markt ligt, zoals ik en dat je mensen ontmoet op internet die je daar graag mee willen helpen. Een groep vrouwen van alle leeftijden die heet Better Women Network. Die heb ik ook gevonden en wat een heerlijk idee een stukje ook te kunnen meehelpen, want dat is denk ik de hoofdtaak die deze vrouwenorganisatie heeft zij hebben als hoofddoel meer dan 100 000 honderduizend vrouwen te willen helpen financieel onafhankelijk te worden op, door en met internet.

Ik vind dit geweldig en ben enthousiast ingeschreven en aan de slag gegaan. Nu ik ben begonnen wil ik natuurlijk ook dat andere vrouwen dit ook weten en als ze willen gebruik van willen maken, dus aan de slag en hier ben ik met mijn eerste nederlandse blog om toch maar even wat dichter bij huis te blijven en roep elke vrouw op nederlands talig die ook engels leest en schrijft, want dat heb je nodig op internet, lees de link hieronder en probeer, kom bij mij op mijn FB als je vragen hebt en ga er voor, doe dit voor jezelf en jou toekomst, wat uiteindelijk de toekomst is van de jouwen en je kinderen!

http://betterwomennetwork.com/marion-klaver/

BWN-Banner-200x60-Banner3

Wat is het moeilijk om in deze tijd een inkomen te genereren en een leuke baan te vinden die bij je past, of zelfs letterlijk de eindjes aan elkaar te knopen! Ik heb daar net zo veel last van als iedere andere vrouw, dus laat me je helpen en samen een begin maken en wie weet kun je dan zelf ook iets van een eigen toekomst opbouwen, aarzel niet en neem die eerste stap.

Ik ben trots op mezelf, jij toch ook!

groeten Marion Klaver en ik spreek je gauw

trifiglio

My name is Marion, mother of 2 beautiful daughter, a grandson. I live in the Netherlands, near the German boarder, a beautiful part of the country. My life has finally started for me, I work parttime because I have to, but a dream comes true in setting up with a very good friend an art gallery. Although I am creative and love to paint, this will not give me financial now and that is why I was looking for it and found a group of fantastic women that will support and help when ever they can and support me in my journey on internet and internet marketing, to make it possible for me to live the life I dreamt off being financial independent and make it real.

Latest posts by trifiglio (Posts)

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , ,


OPT IN AND MAKE MONEY: